Spa i Stockholm

Vissa spa erbjuder behandlingar som är speciellt utformade för fötter, händer eller ansiktet. Dessa behandlingar kan vara massage, att ta bort döda hudceller eller enbart för avslappning. Ibland erbjuds pedikyr, manikyr och sminkning alternativt permanent färgning av ögonbryn och ögonfransar.

Elements Spa

Njut Elements Spa behandlingar inspirerade av världens äldsta hälsosystem, Ayurveda.

Elements Spa erbjuder behandlingar för ansikte och kropp inspirerade av Ayurveda samt en egen, unik konceptmassage. Är ni två som besöker spa tillsammans rekommenderas en duobehandling i samma rum. Är du ute efter det mesta av det bästa ta en titt på deras signaturbehandlingar. Lägg till extratid för huvud, fot eller handmassage. Inne i spadelen kan du boka korta walkabout behandlingar som utförs direkt i relaxen.

Läs mer om Elements Spa i Stockholm här >>

Exempel på Ansiktsbehandling

Gemstone Face Treatment 50 min / Ayurvedisk ansiktsbehandling för de tre hudtyperna: vata, pitta och kapha. Behandlingen balanserar huden med hjälp av Gemstone-produkter som innehåller kristaller samt ansiktsmassage som i enlighet med Ayurveda anpassas efter vata, pitta eller kapha. Behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av en balanserande ansiktsmassage med stärkande serum. Därefter en ansiktsmask för näring och fukt. Som avslutning appliceras ett serum samt dagcreme.